Pelaamassa Anfieldillä                       - uskomattomasta totta.

27.01.2020

Redman reissaa- tarina uskomattomasta mahdollisuudesta ja unelmien täyttymyksestä. This is Anfield

Kuvitelkaa tilanne, jossa johdatatte Liverpoolin joukkueen kapteenin nauha käsivarressa Anfieldin nurmelle pelaamaan. Monelle märkä uni, josta herää morning glory päällä ja toteaa, että untahan se vain olikin...

Tarina uskomattomasta mahdollisuudesta alkoi keväällä, kun OLSC (Official Liverpool

FC Supportes Club Of Finland):n lippuvastaava kyseli sivuilla halukkaita lähtijöitä FiveASide

Tournamenttiin Liverpooliin, joka pelattaisiin Anfieldilla. Kyseessä on siis Liverpool FC:n kannattajajärjestöjen välinen turnaus 4 ja veska periaatteella pienellä kentällä. Turnaukseen pääsevät jengit arvottaisiin ja mukaan pääsisi 14 porukkaa. Kyseessä oli toinen kerta, kun arpaonni potkaisi härmäläisiä ja nyt kyseltiin halukkaita lähtijöitä, joita mahtuisi joukkueeseen 8 henkeä.

Rakas vaimoni bongasi ilmoituksen ekana OLSC:n fbsivuilta ja ilmoitti meikäläisen oikopäätä lähtijäksi. Siitä iso kiitos <3. Edellisenä vuonna olin päässyt varamiehen varalle sen verran halukkaita oli lähtemään silloin. Turnaus pelattaisiin 20.5. tiistaina, joten nyt porukan haaliminen kasaan meinasikin osoittautua melko vaikeaksi. Muutaman kerran joutui laittamaan boostia mielikuvaharjoittelun muodossa tyyliin "Ajatelkaa nyt hyvät ihmiset, päästä pelaamaan samalle kentälle kuin kaikki legendat ja esikuvat ja Cristian Poulsen". Nyt nimeä listaan ja matkaan.

Miten kävi reissussa? Tuliko OLSC:lle kultaa ja mirhamia. Tapasiko Redman legendoja?

Koko tarina löytyy Supporter 3/2014