Tapahtumat

Tavanomaisina vuosina on kuusi isompaa tapahtumaa.

Tammikuu: Vuosikokous (Tampere)

Tamperelaisen ravitsemusliikkeen yhteydessä pidettävä vuosikokous sisältää pakollisen byrokratiaosuuden lisäksi rentoa illanviettoa muiden fanien kanssa. Eikä se byrokratiaosuuskaan niin paha ole. VAR-tarkistuksessakin se hyväksyttiin ihan hauskaksi osuudeksi. Lisäksi tarjolla on edullista ruokaa, juomaa ja ihanan huonoa seuraa illan futismatsien seuraamiseen.


Maaliskuu: Maalistapaaminen (Helsinki)

Maalistapaaminen on muuten samanhenkinen tapahtuma kuin mitä Tampereella koetaan vuosikokouksen yhteydessä, mutta ilman pakollista byrokratiaosuutta. VAR-tarkistusta käytetään vain Liigaviisas-visan tulosten tarkistamiseen, jos sellainen pidetään. Aina ei muisteta pitää. Ja tarjolla on luonnollisesti edullista ruokaa, juomaa ja ihanan huonoa seuraa futismatsien seuraamiseen.


Toukokuu: FA Cupin finaalitapaaminen (Riihimäki)

Tämä on vuoden ensimmäinen tapahtuma, missä voi tulla hiki muustakin kuin Liigaviisas-visan kiperistä kysymyksistä. Paikalle etsiytyneistä ELKin jäsenistä innokkaimmat pukevat ylpeydellä ELKin paidat päälle ja nauttivat jalkapallosta myös kentällä ennen FA Cupin finaalin katsomista.

Jälkipelit käydään saunassa ja illan ohjelmassa on luonnollisesti FA Cupin finaali (ei tässä tapaamisen nimessä muuten järkeä olisi).

Lauantai 25.5.2024


Heinäkuu: Viikinsaari Cup (Tampere)

Heinäkuussa toista sataa ELKin jäsentä kokoontuu Viikinsaareen, missä fanit pelaavat kannattamiensa seurojen väreissä mestaruudesta. Vuosien saatossa mukana ovat olleet esimerkiksi Liverpool, Arsenal, Aston Villa, Manchester United, Newcastle, Tottenham ja Chelsea. Eikä ole hätää, vaikka oma suosikkijoukkueesi ei olisi mukana osallistujalistalla. Turnauksessa on mukana myös Rest of England, jonka riveissä pelataan sopuisasti hyvinkin kirjavissa paidoissa. Eikä täällä pakko pelata ole, moni tulee muuten vain pitämään hauskaa muiden jalkapallon ystävien kanssa.

Jos et vielä ole ELKin jäsen, niin pelkästään jo tässä tapahtumassa on reilusti vastinetta jäsenmaksulle.

Viikinsaari Cup pelataan la 20.7.2024 Tampereella.


Elokuu: Rockfutis

Vuosittain vaihtuvassa paikassa pelattava Rockfutis kokoaa noin tuhat musiikki- ja viihdealan toimijaa pelaamaan jalkapalloa kahdeksi päiväksi tosissaan, muttei niin vakavissaan. Ja mikäpä on sen viihdyttävämpää, kuin ELK pelaamassa - eikä nyt välttämättä kaikilta osin ihan selvin päin. Joka tapauksessa turnauksen vakiovieraana ELK on hyvää vauhtia betonoimassa paikkansa divarin (jumbo)finaalijoukkueena. Yhtä kaikki, tänäkin vuonna pidetään hauskaa.

Rockfutis pelataan la–su 17.–18.8.2024 Hyvinkäällä.


Marraskuu: Marrastapaaminen (Helsinki)

Vähän niin kuin maalistapaaminen, mutta marraskuun synkkyydessä. Brittikentät kuitenkin viheriöivät, joten nautitaan illan futiskierroksesta hyvässä seurassa.

Ajankohta varmistuu syksyllä.

Kaikki tämä, ja pari Supporter-lehteä. Pienellä jäsenmaksulla. Liity jäseneksi nyt.