Viikinsaari Cup – Info

Info

Tapahtumapaikkana on Viikinsaari Tampereella.

Laiva Viikinsaareen

Viikinsaaren laiva lähtee Laukontorilta tasatunnein, ensimmäinen laiva lähtee kello 10.00. Matka kestää 20 minuuttia. Paluu saaresta on aina puolelta. Osta itsellesi laivalippu aikatauluihisi sopivaan laivaan. Oikeasta päivästä lisäbonus.

Lounas

Lounas on tarjolla sen etukäteen tilanneille ravintola Viikinsaaren pihapiirissä sijaitsevassa Paviljongissa la 23.7. kello 14.30–16.30.

Menu (laktoositon)
Pasta Bolognese
Vihreä salaatti
Leipä ja levite
Kahvi/tee

Ruokajuomana vesi tarjolla.

Saaressa

Nouda tapahtumarannekkeesi infopisteeltä (jossakin siinä kentän laidalla). Rannekkeella pääset pelaamaan ja saunalle.

Samaisesta infopisteestä joukkueiden managerit saavat pelaajaluettelon. Jos luettelossa on puutteita, niin täydentäkää luettelo ja palauttakaa se infopisteeseen.

Tulethan saareen vain terveenä!

Miten mukaan Viikinsaareen?

1.

Tarkista, että olet maksanut jäsenmaksun. Tapahtuma on vain jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi täältä.

3.

Valitse värisi, varustaudu sopivasti ja tule vain oikeana päivänä paikalle.

Mitä mukaan?

Jos pelaat, niin jonkinlaisista pelikamoista on hyötyä. Useimmilla on pelipaitana kannattamansa seuran pelipaita, mutta kyllä jokin muukin itselle mieluinen paita käy. Kenttä on pieni nurmipohjainen alue, missä pelataan sekajoukkueilla (6 + mv). Ihan niitä pisimpiä irtonappiksia ei kannata kenkiin ruuvata, eivätkä ne tänne oikein kuulukaan. Otetaan rennosti. Lenkkaritkin käyvät.

Monilla on mukana omia eväitä - etenkin juomia. Niitä nautitaan pitkin päivää, myös otteluiden aikana.
Saaressa on myös mainio Ravintola Viikinsaari ja anniskelualueita, joten jonkinmoiset maksuvälineet tekevät päivästä mukavamman, jos omat eväät ehtyvät. Ja löytyy ihan vesivessat.

Pelaatpa tai et, niin olet tervetullut saunaan. Ja saaressa kun ollaan, niin järvi alkaa näppärästi heti siitä rannasta, uiminenkin onnistuu. Sekasauna, varusteet sen mukaan. Harvalla on uikkareita, mutta useimmilla on pyyhe ja puhtaat vaihtovaatteet. Ja omia juomia.

Tunnelmia aiemmilta vuosilta