Viikinsaari Cup – Info

Info

Tapahtumapaikkana on Viikinsaari Tampereella.

Laiva Viikinsaareen

Viikinsaaren laiva lähtee Laukontorilta tasatunnein, ensimmäinen laiva lähtee kello 10.00. Matka kestää 20 minuuttia. Paluu saaresta on aina puolelta. Osta itsellesi laivalippu aikatauluihisi sopivaan laivaan. Oikeasta päivästä lisäbonus.

Koronatilanne

Koronatilanne Pirkanmaalla on heikentynyt. Tartunnan ehkäisyssä tärkeintä on riittävän turvavälin (vähintään 2 metriä) pitäminen toisiin ihmisiin, fyysisen kosketuksen välttäminen sekä käsihygieniasta ja yskimishygieniasta huolehtiminen. Kasvomaskien käyttö on suositeltavaa kaikissa tilanteissa, joissa turvavälejä ei voida pitää. Saaressa on myös käsidesiä tarjolla.

Huomioithan voimassaolevat suositukset ja tulethan saareen vain terveenä: https://www.tays.fi/fi-FI/Sairaanhoitopiiri/Koronavirus_COVID19/Pirkanmaan_koronavirustilanne_ja_suositukset

Lounas

Lounaspaketti on varmistunut. Lounaspaketti on ostettavissa pe 23.7. kello 13.00 asti.

Lounas on tarjolla ravintolan pihapiirissä sijaitsevassa Paviljongissa la 24.7. kello 14.30–16.30.

Menu (laktoositon)
Broilerpasta
Vihreä salaatti
Leipä ja levite
Kahvi/tee

10,50 € / hlö (sis. alv. 14 %)

Ruokajuomana vesi tarjolla.

Saatavissa gluteeniton kasvisruokavaihtoehto, ilmoita tilauksen lisätiedoissa, mikäli haluat tämän vaihtoehdon!

Lounas on tarjolla vain etukäteisvarauksella.

Saaressa

Nouda tapahtumarannekkeesi infopisteeltä (jossakin siinä kentän laidalla). Rannekkeella pääset saunalle ja illan konsertteihin. Konsertteihin on lisäksi vapaaehtoinen pääsymaksu.

Samaisesta infopisteestä joukkueiden managerit saavat pelaajaluettelon. Jos luettelossa on puutteita, niin täydentäkää luettelo ja palauttakaa se infopisteeseen.

Tulethan saareen vain terveenä!

Miten mukaan Viikinsaareen?

1.

Tarkista, että olet maksanut jäsenmaksun. Tapahtuma on vain jäsenille. Jos et ole vielä jäsen, liity jäseneksi täältä.

3.

Valitse värisi, varustaudu sopivasti ja tule vain oikeana päivänä paikalle.

Mitä mukaan?

Jos pelaat, niin jonkinlaisista pelikamoista on hyötyä. Useimmilla on pelipaitana kannattamansa seuran pelipaita, mutta kyllä jokin muukin itselle mieluinen paita käy. Kenttä on pieni nurmipohjainen alue, missä pelataan sekajoukkueilla (6 + mv). Ihan niitä pisimpiä irtonappiksia ei kannata kenkiin ruuvata, eivätkä ne tänne oikein kuulukaan. Otetaan rennosti. Lenkkaritkin käyvät.

Monilla on mukana omia eväitä - etenkin juomia. Niitä nautitaan pitkin päivää, myös otteluiden aikana.
Saaressa on myös mainio Ravintola Viikinsaari ja anniskelualueita, joten jonkinmoiset maksuvälineet tekevät päivästä mukavamman, jos omat eväät ehtyvät. Ja löytyy ihan vesivessat.

Pelaatpa tai et, niin olet tervetullut saunaan. Ja saaressa kun ollaan, niin järvi alkaa näppärästi heti siitä rannasta, uiminenkin onnistuu. Sekasauna, varusteet sen mukaan. Harvalla on uikkareita, mutta useimmilla on pyyhe ja puhtaat vaihtovaatteet. Ja omia juomia.

Tunnelmia aiemmilta vuosilta